sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Albumilista 15/2017

Vaikka kolmantena debytoinut Memories Do Not Open on The Chainsmokersin ensimmäinen varsinainen albumi, siihen ei suomalaistyyliin ole sullottu monen vuoden sinkkuja – ainoastaan tänä vuonna ilmestyneet Paris, Something Just Like This ja The One. Vanhempia olisi kyllä riittänyt viime vuoden suurimpiin maailmanhitteihin kuulunutta Closeria myöten.

Albumit
 1.  (1)  Haloo Helsinki!: Hulluuden highway
 2.  (2)  Ed Sheeran: ÷
 3.  (–)  The Chainsmokers: Memories Do Not Open
 4.  (–)  Deep Purple: Infinite
 5.  (3)  Reino Nordin: Antaudun

Mitäs mitäs, Deep Purplen paras listasijoitus yli 30 vuoteen. En ole tilannetta seurannut, mutta Infiniten levyttäneeseen kokoonpanoon näyttää kuuluvan monta klassikkokauden jäsentä – siinäkö syy?

12.  (–)  Irina: Seitsemän
25. (re)  Lauri Tähkä: Polttavimmat
27.  (–)  Cisse Häkkinen: Summerdreams – Complete Solo Recordings 1976–1986
31.  (–)  Joey Badass: All-Amerikkkan Badass
42. (re)  Jarkko Ahola: Romanssi

Irina julkaisi albuminsa ryhdikkäästi jo ennen Vain elämää -nostetta, ja parannustakin tuli muutama sija edeltäjään verrattuna. Cisse Häkkisen soolourapaketti näköjään nimettiin yhdistämällä kahden 1970-luvun lista-albumin nimet Summer Party ja Teendreams. Jälkimmäinen nousi korkeimman Hurriganes-kuumeen aikoihin ykköseksi.

1 kommentti:

  1. Deep Purple on toiminut nykyisellä kokoonpanollaan jo 15 vuotta, joten se tuskin selittää hyvää listasijoitusta. Albumia lienee markkinoitu tehokkaasti sosiaalisessa mediassa. Ainakin omassa somevirrassani olen törmännyt jatkuvasti erilaisiin levyn teosta kertoviin videoihin, jotka kieltämättä herättivät tämänkin vanhan fanin kiinnostuksen. Edellinen levy meni minulta täysin ohi, mutta tätä uutta olen kuunnellut Spotifysta muutamaan kertaan, ja ihan viihtynytkin sen parissa.

    VastaaPoista